خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1402/09/11 - 15:23
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
سرویس : استان ها
آوایی:

عملیاتی شدن مرز هوایی دزفول منوط به ایجاد زیرساخت‌ها است

نماینده مردم دزفول در مجلس پیگیری‌های انجام شده برای راه اندازی مرز هوایی این شهرستان به منظور صادرات محصولات کشاورزی و برقراری سفرهای خارجی را یادآور شد و گفت: عملیاتی شدن مرز هوایی دزفول منوط به ایجاد زیرساخت‌ها است.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، سید احمد آوایی در نشست خبری مشترک با رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول در سالن جلسات این اداره اظهار کرد: در برخی فصول شاهد از بین رفتن محصولات کشاورزی شهرستان دزفول هستیم که به دلیل نبود بازار، یا دفن و یا خوراک دام می‌شوند لذا راه اندازی مرز هوایی فرودگاه دزفول را به طور جدی پیگیری کردم.



وی با اظهار تاسف از کارشکنی‌ها و همکاری نکردن برخی مسوولان برای راه اندازی مرز هوایی دزفول ادامه داد: در نهایت با پیگیری فراوان مصوبه هیات دولت برای مرز هوایی اخذ شد.



نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: عملیاتی شدن مرز هوایی نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم نظیر استقرار گمرک، اداره گذرنامه و دستگاه‌هایی نظیر "X-RAY"، سامانه ناوبری "Aye less" در شهرستان دزفول می‌باشد که پیگیری‌هایی در این زمینه در حال انجام است.



وی عملیاتی شدن مرز هوایی را در رشد و توسعه منطقه اثرگذار دانست و افزود: ترمینال جدید برای پروازهای خارجی لازم است که هشت هکتار زمین برای این کار درنظر گرفته شده است.



آوایی گفت: در حال حاضر زمان رسیدن محصولات کشاورزی دزفول به روسیه ۱۲ روز است که در این مدت حدود ۳۰ درصد محصول از بین می‌رود.



نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی، مشکل صنعتگران شهرستان با بانک‌ها را یادآور شد و اظهارکرد: اگرچه برخی بانک‌ها همکاری خوبی با صنعتگران ندارند ولی متاسفانه برخی از کارآفرینان نیز به دلیل نداشتن تجربه کافی به مشکل برمی‌خورند.



وی نداشتن آگاهی درخصوص فن بازاریابی را از دلایل ضربه خوردن صنعتگران دانست و افزود: بازاریابی از تولید مهمتر است و باید به آن توجه ویژه شود.



آوایی بیان کرد: بنده در کنار مسوولان برای رفع مشکلات تلاش می‌کنم ولی متاسفانه گاه به دلیل فشل بودن سیستم اداری، کارشکنی‌ها و مخالفت‌ها، مساعدتی صورت نمی‌گیرد و انرژی ما تحلیل می‌رود.



نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال چرایی استفاده نشدن از ظرفیت فرمانداری ویژه و سرگردانی صنعتگران بین دزفول و اهواز برای انجام امور اداری بیان کرد: وزارت کشور و معاون امور استخدامی رئیس جمهور به دلیل بالا رفتن چارت اداری مخالف این موضوع است لذا شهرستان دزفول، استانی با امکانات یک شهرستان است.



وی با استقبال از انتقاد رسانه‌ها افزود: باید نقد مطرح شده بررسی و در صورت منطقی بودن نسبت به اصلاح امور اقدام شود.



آوایی گفت: برخی امور از دوره قبل در شهرستان دزفول آغاز شده‌اند و انصاف این است که اقدامات نمایندگان قبل بیان شوند؛ بنده همواره از اقدامات انجام شده قدردانی کرده و برای تکمیل طرح‌ها تلاش کرده‌ام.



وی با اشاره به روند ساخت بیمارستان تامین اجتماعی دزفول افزود: موافقت احداث این بیمارستان در دزفول را خودم گرفتم و پیگیر زمین آن شدم که در دوره آقای پاپی زاده ساخت بیمارستان انجام شد و درنهایت در دوره بنده تکمیل و تجهیز شد.



نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خبرنگاران باید انصاف را در اخبار و گزارش‌های خود رعایت کنند، اظهارکرد: در ۲ دوره‌ای که نماینده نبودم نیز پیگیر رفع مشکلات بودم و برخی مسایل را با نماینده پیگیری کردم.



وی با بیان اینکه یکهزار و ۴۱ نشست با مسوولان و وزرا برای رفع مشکلات شهرستان دزفول در این دوره نمایندگی مجلس داشته است، افزود: ۱۶۴ نشست با وزرا، ۵۹ نشست با معاونان رئیس جمهور، ۶۲۹ نشست با معاونان و مدیران کل وزارتخانه‌ها، ۷۷ نشست با مدیران عامل بانک‌ها، ۶۹ نشست با فرماندهان انتظامی و امنیتی، ۱۹ نشست با مدیران قوه قضاییه و ۲۴ نشست با مدیران بنیاد برکت و کمیته امداد در این مدت داشته‌ام./



پایان پیام

  • کد خبر : 372319
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار